Log in or Sign up
Bookangel Boards
Home
Forums
>
Everything Else
>
Introduce Yourself
>
Hey Folks
>
Restoring a database problem, so some threads may be out of order. Fixing this now. If you spot one, PM @bookangel
Dismiss Notice
Reply to Thread
Name:
Verification:
What is five plus ten?
<p>[QUOTE="Claudiabitty, post: 60986, member: 20283"]Pekny vecer priatelia! Uz dlhsie si mnohokrat hovorim, ze robit stavky na platformach je obcas celkom zaujimave. Niekedy je to ako na hojdacke a clovek nikdy nevie, co moze cakat. Popritom sa casto potvrdzuje, ze nedavno spustene herne maju ovela stedrejsie vyhody ako tie zname, co uzivatelov nuti pravidelne menit ucty. Na druhej strane musim bezpochyby skonstatovat, ze ak ma clovek premyslenu strategiu a zodpovedne manazuje svoj bankroll, da sa to stale uzivat. Prave nedavno som pocas surfovania nasiel zaujimavy web <a href="https://sk.pinterest.com/bayipazu/_created/" target="_blank" class="externalLink ProxyLink" data-proxy-href="https://sk.pinterest.com/bayipazu/_created/" rel="nofollow">vegas hero login</a>, kde som objavil celkom super triky ohladom stavkovania. Bola to pecka, lebo tam vysvetluju veci z realneho hrania. Este by som dodal, ze, co sa tyka pocitu z hry, prisiel som na to, ze live stavky je podstatne transparenejsie ako obycajne sloty. Vytvara to skutocnu adrenalinovu naloz, aka mi pri beznych tipoch absentuje. Nakoniec je nakoniec najdolezitejsie, aby sme tipovali hlavne pre zabavu a neustale nezabudali, ze je to hobby, nie praca. Co si o tom myslite? Sustredite sa viac na poker pripadne skusate vsetko? Budem rad za tipy do diskusie. Vela stastia celej komunite![/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="Claudiabitty, post: 60986, member: 20283"]Pekny vecer priatelia! Uz dlhsie si mnohokrat hovorim, ze robit stavky na platformach je obcas celkom zaujimave. Niekedy je to ako na hojdacke a clovek nikdy nevie, co moze cakat. Popritom sa casto potvrdzuje, ze nedavno spustene herne maju ovela stedrejsie vyhody ako tie zname, co uzivatelov nuti pravidelne menit ucty. Na druhej strane musim bezpochyby skonstatovat, ze ak ma clovek premyslenu strategiu a zodpovedne manazuje svoj bankroll, da sa to stale uzivat. Prave nedavno som pocas surfovania nasiel zaujimavy web [url=https://sk.pinterest.com/bayipazu/_created/]vegas hero login[/url], kde som objavil celkom super triky ohladom stavkovania. Bola to pecka, lebo tam vysvetluju veci z realneho hrania. Este by som dodal, ze, co sa tyka pocitu z hry, prisiel som na to, ze live stavky je podstatne transparenejsie ako obycajne sloty. Vytvara to skutocnu adrenalinovu naloz, aka mi pri beznych tipoch absentuje. Nakoniec je nakoniec najdolezitejsie, aby sme tipovali hlavne pre zabavu a neustale nezabudali, ze je to hobby, nie praca. Co si o tom myslite? Sustredite sa viac na poker pripadne skusate vsetko? Budem rad za tipy do diskusie. Vela stastia celej komunite![/QUOTE]
Log in with Twitter
Your name or email address:
Do you already have an account?
No, create an account now.
Yes, my password is:
Forgot your password?
Stay logged in
Bookangel Boards
Home
Forums
>
Everything Else
>
Introduce Yourself
>
Hey Folks
>
Ads by Project Wonderful! Your ad could be here, right now.
Home
Forums
Forums
Quick Links
Search Forums
Recent Posts
Members
Members
Quick Links
Notable Members
Current Visitors
Recent Activity