Log in or Sign up
Bookangel Boards
Home
Forums
>
Everything Else
>
Introduce Yourself
>
Hey Folks
>
Restoring a database problem, so some threads may be out of order. Fixing this now. If you spot one, PM @bookangel
Dismiss Notice
Reply to Thread
Name:
Verification:
What is five plus ten?
<p>[QUOTE="Claudiabitty, post: 60996, member: 20283"]Zdravim tiperi! Nedavno si neraz hovorim, ze robit stavky cez internet na sportovych stavkach je niekedy dost zabavne. Sem-tam je to cista loteria a hrac netusi, co sa stane. Navyse sa bezne ukazuje, ze nove stavkove kancelarie rozdavaju ovela zaujimavejsie bonusy ako tie zname, co hraca laka casto menit ucty. Lenze musim urcite skonstatovat, ze pokial ma clovek spravnu taktiku a poctivo sleduje svoj bankroll, da sa to dlhodobo vnimat ako relax. Nedavno v noci som nahodou cital zaujimavy web <a href="https://x.com/app_vegashero" target="_blank" class="externalLink ProxyLink" data-proxy-href="https://x.com/app_vegashero" rel="nofollow">vegas hero app</a>, kde som videl celkom super triky ohladom spravneho tipovania. Velmi mi to pomohlo, hlavne v suvislosti s vybere dobrych kurzov. Okrem toho, co sa tyka adrenalinu, vsimol som si, ze live stavky je neporovnatelne zivsie ako predzapasove stavky. Clovek tam citi nefalsovanu dynamiku, ktora mi pri klasickych tipoch chyba. Na zaver je asi alfou a omegou, aby sme sa zabavali bezpecne a vzdy nezabudali, ze je to oddych, nie praca. Podelte sa o svoj nazor? Preferujete poker respektive kombinujete to? Budem rad za vase odpovede. Vela stastia vsetkym![/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="Claudiabitty, post: 60996, member: 20283"]Zdravim tiperi! Nedavno si neraz hovorim, ze robit stavky cez internet na sportovych stavkach je niekedy dost zabavne. Sem-tam je to cista loteria a hrac netusi, co sa stane. Navyse sa bezne ukazuje, ze nove stavkove kancelarie rozdavaju ovela zaujimavejsie bonusy ako tie zname, co hraca laka casto menit ucty. Lenze musim urcite skonstatovat, ze pokial ma clovek spravnu taktiku a poctivo sleduje svoj bankroll, da sa to dlhodobo vnimat ako relax. Nedavno v noci som nahodou cital zaujimavy web [url=https://x.com/app_vegashero]vegas hero app[/url], kde som videl celkom super triky ohladom spravneho tipovania. Velmi mi to pomohlo, hlavne v suvislosti s vybere dobrych kurzov. Okrem toho, co sa tyka adrenalinu, vsimol som si, ze live stavky je neporovnatelne zivsie ako predzapasove stavky. Clovek tam citi nefalsovanu dynamiku, ktora mi pri klasickych tipoch chyba. Na zaver je asi alfou a omegou, aby sme sa zabavali bezpecne a vzdy nezabudali, ze je to oddych, nie praca. Podelte sa o svoj nazor? Preferujete poker respektive kombinujete to? Budem rad za vase odpovede. Vela stastia vsetkym![/QUOTE]
Log in with Twitter
Your name or email address:
Do you already have an account?
No, create an account now.
Yes, my password is:
Forgot your password?
Stay logged in
Bookangel Boards
Home
Forums
>
Everything Else
>
Introduce Yourself
>
Hey Folks
>
Ads by Project Wonderful! Your ad could be here, right now.
Home
Forums
Forums
Quick Links
Search Forums
Recent Posts
Members
Members
Quick Links
Notable Members
Current Visitors
Recent Activity